Google+

oleh: Mat Gebu Tepung Roti (Tepung berprotein tinggi)

Step_by_step_035

Ini contoh tepung roti... sebab mat beli kat kedai menjual bhn2 bakery so dia pack sendiri tepung roti nie. Kalau kat pasaraya selalunya jenama "Bluekey", dan memang ada tertulis nama "Tepung roti" pada kotak. Jenama "Bluekey" ada juga mengeluarkan jenis tepung berserbuk penaik dan tepung pau. Jadi berhati2 semasa membeli. Paling senang pegi je kedai menjual bhn2 kek dan pastry. Macam-macam ada!!!!


Created on : 27-01-2007


Komen

05-02-2007, fymein komen :

brand Bluekey ni yg biasa nampak jenis2 tepung yg mat sebut tu jerk...tepung roti,setakat ni tak pernah nampak lagi yg jenama nih.


08-02-2007, junjs11 komen :

brand Bluekey tu dulu ada kluarkan tepung roti tp dah lama x d, tepung lain j yg ada, maybe dah stop kuarkan kot. Now ni ada a few brand lain yg jual kat supermarket, cam nona n lg satu lupa lah, maybe baker's choice kot..pernah jumpa kat carrefour n giant. tp betui kata cik mat, pegi kat kedai jual brg kek, mcm2 adaa..


08-06-2007, lynda komen :

tepung ni blh beli kat kedai kek biasa tak?


19-06-2007, hzasabrina komen :

lynda rasenye beli kt kedai kek biasa diorg x jual...


Isi komen :

Nama :
Komen :



Cari glossary


5 Komen terkini untuk glosari

11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
harap admin dapat membantu...terima kaseh... :)


11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
sape yer yg hntr komen 7/1/14...??? harap admin dpt membantu...


11-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
maseh guna nama kak fida ker utk hntr komen???


07-01-2014, kak fida komen di ♥Acuan Apam/Bahulu Kukus™:
Askm....klu uat apam kukus tu mcm apam dot2 tu pakai acuan yg warna merah plastic kecik2 boleh kn...


05-09-2013, Ringo komen di Kitchen Aid Stand Mixer:
salam.. mixer cornell heavy duty punya tu.. warna merah.. bagus tak? harga murah.. watt pun tingg...


Senarai komen untuk glosari >>





Part of Dua Marhalah Sdn Bhd