Google+

oleh: syahani Claypot Yee Mee

Claypot_yee_mee2

Resipi dari adik, simple, sedap, senang.


Created on : 24-02-2010

Print

E-mail kepada kawan

Tulis Laporan

Hubungi syahani




Bahan-bahan ( 1 orang )

  • 1 keping Yee Mee atau mee telur
  • 4 ulas bawang putih (crush)
  • Klik di sini untuk isi bahan

Cara-cara

Tag

mee








Laporan Masakan Bergambar (0)


Komen (16)

25-02-2010, paragas komen :

kalau boleh makan mee yang diiklan di tv,,sahaja,,sbb yang kuar tv je dijamin halal kot,,


25-02-2010, mariah_yusof@yahoo.com komen :

Assalamualaikum, saya berminat dengan masakan yang ada dlm my resepi dan ingin berkongsi, tetapi masalahnya saya takut dengan ketidakiklasan tuan punya resepi dengan amaran tidak boleh mencetak respi tanpa kebenaran, bagaimana kami nk mencuba respi dan memberi komen sekiranya tidak dicetak resepi tersebut untuk dibawa ke dapur. terima kasih.


25-02-2010, winzpink komen :

Tak de masalah pon klo nk print resipi yg ada dlm ni. Sy sll amik resipi dlm ni print dan simpan kat dapur. Kita kn berkongsi resipi dlm ni. Bila dh cuba puas hati, leh mskkn laporan. Kita suka, tuan pny resipi pon tumpang gembira.


25-02-2010, winzpink komen :

Tak de masalah pon klo nk print resipi yg ada dlm ni. Sy sll amik resipi dlm ni print dan simpan kat dapur. Kita kn berkongsi resipi dlm ni. Bila dh cuba puas hati, leh mskkn laporan. Kita suka, tuan pny resipi pon tumpang gembira.


25-02-2010, paragas komen :

maksud mencetak disini ialah dalam skala besar n untuk untung tau mariah,,,kalau awak takut juga,,tinggalkan kehidupan dunia n amalkan kehidupan untuk ahkirat je,,,hehe


25-02-2010, Yuzz77 komen :

adoiii laa..mcm2 ragam..ambik jer la resepi nih...jgn dibukukan buat tujuan komersial dah ler..setakat buat koleksi resepi peribadi x ngaper....


25-02-2010, paragas komen :

orang cakap lain,,la,,,aparah lebih sudu lak,,,,,


25-02-2010, norule8219 komen :

Sorry mencelah... Assalamualaikum. Norule rasa maksud Mariah Yusof tu sebab resipi tu x appear kot. Sebab Norule pun ada masalah yg sama. Dari yesterday Norule logged tp uo to now masih Norule x leh tengok resipinya. Bukan nak komersial or print tujuan simpan naskah di dapur. Tapi maksud dibawa kedapur tu utk dibekalkan dgn tujuan dipraktik kan... hehehe


26-02-2010, katanggi komen :

salah,,,apa2 je lah...


25-04-2010, Nurfatim komen :

xkan ini je resepinye.. adui.. gmbar da cantik..


02-03-2011, sha_ipg komen :

kepada tuan punya resepi tolong la siapkan resepi ni sbb saya suka sgt makan claypot ni


27-09-2011, sha_ipg komen :

iyer la saya pun


27-12-2011, Kim Bum Hyung komen :

nice to try, nice to eat ..


20-01-2012, maple88 komen :

resipi dari adik,simple sedap senang hingga menjilat jari kaki.indah rupa dari khabar..LOL..kwang3x


14-10-2012, shahfata256 komen :

aku bru nak print.tp bkak ape pon xder.camne nak buat ni? g kdai la jawabnye...


14-10-2012, shahfata256 komen :

aku bru nak print.tp bkak ape pon xder.camne nak buat ni? g kdai la jawabnye...


Untuk komen, perlu login terlebih dahulu