Google+

« 1 2 3 ... 5761 Next » Senarai Komen

21-11-2014, Snur komen di :) Ice Cream KC Nyaman:
Buat bbrape hr yg lps...sdp....nak kena buat lagi.!tq..


21-11-2014, Snur komen di Puding Roti Al Mubarakh:
Nak try yg ni plak..


21-11-2014, Resepi2011 komen di Biskut Kerang Warisan:
Maaf baru terbaca..selamat berkenalan che ya..Tips tak ada cume jangan pukul kembang biskut ni cu...


19-11-2014, NidaNurakmal komen di Kek Coklat Tanpa Telur (super moist):
bole guna gula biasa tak? kukus boleh x?


19-11-2014, cutie_winkle komen di Oreo Cheesecake In A Jar (No bake):
hi oren0, maaf la. saya tak pernah pulak letak lama2 dlm suhu bilik sebabnya oreo cheesecake ni c...


19-11-2014, cutie_winkle komen di Oreo Cheesecake In A Jar (No bake):
hi oren0, maaf la. saya tak pernah pulak letak lama2 dlm suhu bilik sebabnya oreo cheesecake ni c...


19-11-2014, cutie_winkle komen di Oreo Cheesecake In A Jar (No bake):
hi oren0, maaf la. saya tak pernah pulak letak lama2 dlm suhu bilik sebabnya oreo cheesecake ni c...


19-11-2014, Snur komen di โ™ฅCheesy Cup Cakesโ„ข:
Assalamu'alaikum k.fida...lm x 'nmpk',hmmm....dr 1 dapo ke dapo lain,trpaut pd rspi ni...cuti2 ni...


19-11-2014, oren0 komen di Oreo Cheesecake In A Jar (No bake):
tahan berapa lama kalo suhu bilik? sb nak buat byk kalo blh.. huhu


19-11-2014, oren0 komen di Oreo Cheesecake In A Jar (No bake):
tahan berapa lama kalo suhu bilik? sb nak buat byk kalo blh.. huhu


18-11-2014, Snur komen di Kari ayam madras:
Kari ni pun ok...ada la kelainn skit dr sllu duk msk...tq sher rspi..


18-11-2014, Snur komen di Shepherd's Pie :
Assalamu'alaikum ibumimi..sdp sngt pie ni..nxt time blh buat lg....tq sher rspinya...


18-11-2014, Snur komen di Shepherd's Pie :
Assalamu'alaikum ibumimi..sdp sngt pie ni..nxt time blh buat lg....tq sher rspinya...


17-11-2014, che ya komen di Biskut Kerang Warisan:
wah, da lama nak cari resipi ni..suka sangat makan, setahun sekali je jumpa, ada org kedekut tak ...


17-11-2014, che ya komen di Biskut Kerang Warisan:
wah, da lama nak cari resipi ni..suka sangat makan, setahun sekali je jumpa, ada org kedekut tak ...


17-11-2014, masz_kieys komen di Tomyam hubby:
terima kasih kepada yg mencuba...maaf sy x de gambar lg nak letak...


17-11-2014, masz_kieys komen di Tomyam hubby:
terima kasih kepada yg mencuba...maaf sy x de gambar lg nak letak...


16-11-2014, mokwo komen di kuah kacang simple tapi sedap:
simple je bhan2 nya.....harus terai ni baru bleh komen sedap ke tak ...kan! :))


14-11-2014, Snur komen di Shepherd's Pie :
Alahaii....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜


14-11-2014, Snur komen di Coffee Mousse:
Hmmm...msm2 hjn pun terasa tringin jg nak buat...๐Ÿ‘€





Part of Dua Marhalah Sdn Bhd