Google+

« 1 2 3 ... 5753 Next » Senarai Komen

30-07-2014, Razzizz komen di Paru Masak Hijau:
Selamat hari raya ayu:)...takde kampung nak balik kehkeh...kita org sgpre lupake disini mana ada...


30-07-2014, ayu:) komen di Paru Masak Hijau:
SELAMAT HARI RAYA....k.raz dah balik kampung ke paru tuwat hari raya ke...sedapnyaaaa


29-07-2014, Razzizz komen di Nasi Lemak tanpa SANTAN:
Cam ibu raz masak dia panggil nasi minyak,memang sedap n simple


27-07-2014, PutriAminatul98 komen di ♥Eggless Moist Double Chocolate Muffin™:
Kalau x nak guna susu segar,ada apa2 bahan x yang sesuai untuk gantikan susu segar?


27-07-2014, norshamimi komen di biskut almond london:
banyaknya tepung kastard..


27-07-2014, mummy_ross komen di Biskut Cornflakes Madu:
salam..nak tanya, lepas bakar tu cornflakes tu melekat tak each other? ke boleh cabut satu2..saya...


26-07-2014, DYGHARTINI komen di Shepherd Pie:
Assalam semua member2...suka sgt ngan reipi ni tp tak leh nak clik utk cara buatnya.....


25-07-2014, noorsiah komen di Begedil daging cincang:
akk pernah buat tapi guna french fries.....tak payah susah2 nak kopek kentang..........sedap plak...


25-07-2014, noorsiah komen di Begedil daging cincang:
akk pernah buat tapi guna french fries.....tak payah susah2 nak kopek kentang..........sedap plak...


24-07-2014, pahbedah komen di Biskut Sampan Nestum:
NI PUN PAH BUAT JUGA...MAKLUMLA NESTUM JER LE PALING MURANG SEKANG..TP PAH BUAT DLM ACUAN TART,SB...


24-07-2014, pahbedah komen di Biskut Nestum:
SALAM CIKADAK..PAH DAH BUAT BISKUT NIH SEDAP SANGATTTTTTTTTTTTTTTTTT DH 3 BUTTER BUAT..SYUKRAN JA...


24-07-2014, UmmiAthirahh komen di Nasi goreng tom yam:
baru tahu nasi goreng tomyam tu macam mana. mcam sedap ! terima kasih !! :)


24-07-2014, ms edy komen di Kuah Kacang Sedap Tak Agak2:
hi, betul ker nie..ramuan yg digunakan sgt simple...santan xpayah ker..


22-07-2014, zieara komen di Biskut Dahlia:
Rasa nak cuba .baru2 ni kwn ada bg resepi tp guna tpg jgung. Ok jg tp bentuk x cantik. Rasa2 lain...


22-07-2014, zieara komen di Biskut Dahlia:
Rasa nak cuba .baru2 ni kwn ada bg resepi tp guna tpg jgung. Ok jg tp bentuk x cantik. Rasa2 lain...


21-07-2014, ashari komen di Cendol:
kak siti, klu campur tpg jagung & tpg ubi die hancur tak *klu peruik ditutup masa masak die jadi...


20-07-2014, nina_gary@hotmail.com komen di Biskut tak payah bakar:
pakai susu pekat ke ssu tepung? leh ganti ngan nestum x?


19-07-2014, kak fida komen di ♥Biskut Kacang Lazat™:
ai_dayani..sukat 3 1/3 cwn rata tpg gandum dan seperti biasa guna cawan metrik yer...slmt mencub...


18-07-2014, cik niesa anniesa komen di Biskut Almond London:
oo yeke...saya pakai coklat compound beryl's...pastu campur sikit cocoa butter...kdg2 saya guna j...


18-07-2014, ayu:) komen di Biskut Almond London:
dulu try rsp majalah tapi chocolate tak keras2 rugi biji badam ngan chocolate tu mahal-cik neisa ...