Google+

« 1 2 3 ... 5755 Next » Senarai Komen

20-08-2014, ismailothman komen di ╰☆╮Kek Cawan Nestum®:
salam saya nak tanyer kek cawan saya biler di bakar kek tu dah tak duduk dalam cawan da.sori saya...


20-08-2014, elfii komen di RENDANG DAGING MINANG:
kekawan lihat resipi sup tulang kambing oleh tulip77 dibab komen ada tips bagaimana hilangkan ham...


20-08-2014, >muffin< komen di RENDANG DAGING MINANG:
>mcmane hnk htr lpr tk tauuu<


19-08-2014, Razzizz komen di RENDANG DAGING MINANG:
ayu:) serai diketuk saja dan xde jintan kasar tau halus -isabela tqvmuch muffin dan mumtaz cubala...


19-08-2014, Razzizz komen di RENDANG DAGING MINANG:
Wokey,dah jenguk 2 blog,ada kata perap daging kambing dngan bancuhan tepung gandum dan air 30min ...


18-08-2014, mumtazz komen di RENDANG DAGING MINANG:
ps-i like malayu rendang :-)


18-08-2014, mumtazz komen di RENDANG DAGING MINANG:
buy fresh lamb meat not frozen


18-08-2014, >muffin< komen di RENDANG DAGING MINANG:
sukeee makan pedas sukeee makan rendang boleh tri niii


18-08-2014, ayu:) komen di RENDANG DAGING MINANG:
Both of my parents have high blood pressure:((( jadi memang rare makan daging tu pun makan luar b...


18-08-2014, isabella1990 komen di RENDANG DAGING MINANG:
ibu&nenek akan bilas dengan air beras itu yang kita tahu


18-08-2014, Razzizz komen di RENDANG DAGING MINANG:
hamis kambing hmmm...raz tak tahu pasal raz xmakan kambing kena selidiki dulu..sesiapa tahu tolon...


18-08-2014, rose4ever komen di RENDANG DAGING MINANG:
k.razizz jangan log out duluuu nak tanya camne nak hilang cam hamis kambing try masak rendang kam...


17-08-2014, Snur komen di Lamb Chop:
Nmpk mcm sdp jerr...😋 .segala komen pun +ve.blh d coba ni... Jommm ❤️❤️projekmemikatsuami❤️❤️😜😜


17-08-2014, nurul auni nasir komen di Sarang semut:
Harus cuba n buat ni.sng.


17-08-2014, nurul auni nasir komen di Mee Hailam Menyengat:
Nak cuba buat la jap lg utk bf harini.brg2 xbyk n simple.msti sedap.terima kasih ye kongsi resepi...


16-08-2014, rose4ever komen di chicken chop black pepper sauce:
cik abang tu semua tngh jual burger ke?


16-08-2014, rose4ever komen di nasi himpit berlauk:
kuah kacang ke tu? :)


15-08-2014, sfma88 komen di Lamb Chop:
Saya dah cuba semalam..memang sedap..kuah mudah dibuat tapi rasa macam kat kedai..macam mana nak ...


15-08-2014, Resepi2011 komen di Choc Chip Brownies:
Thanks Lynn kerana mencube..


14-08-2014, iamijaros komen di ♥Moist Banana Brownies™:
Cara penyimpanan camne kaki fida ... brapa hari tahan..





Part of Dua Marhalah Sdn Bhd