Google+

« 1 2 3 ... 5767 Next » Senarai Komen

25-07-2015, AnaAfidah komen di Ayam masak Indonesia:
Sy dah buat..sedap..sy letak belacan ..thanks for the recipe..


23-07-2015, Orked83 komen di Daging Salai Masak Sos Hitam:
macam sedap jee.. nak try lah... :-)


21-07-2015, Nur&LynnKitchën komen di German Cookies a.k.a Schneeflöckchen-plätzchen:
** tersilap tulis bahan : Tepung Gandum 100g. Tak tahu macam mana nak edit resipi, jadi tulis di...


21-07-2015, Nur&LynnKitchën komen di German Cookies a.k.a Schneeflöckchen-plätzchen:
** tersilap tulis bahan : Tepung Gandum 100g. Tak tahu macam mana nak edit resipi, jadi tulis di...


13-07-2015, kak fida komen di ♥Biskut Koko Krunch™:
anienda...untuk satu adunan boleh hasilkan dlm 70-80 biji (dah catit atas bahan2 tu) jadi gandaka...


13-07-2015, fahmar169 komen di Markaroni Cheese:
biasanya susu fresh milk


13-07-2015, beldandy komen di Bahulu Cermai:
salam kak..nak tanya byk soalan ni. 1. apa beza kalau resepi guna jumlah tepung yg sama tapi 2 ka...


13-07-2015, anienida komen di ♥Biskut Koko Krunch™:
kak fida, nak tanya, kalau nak buat adunan untuk 150 biji, sukatan cemana ya? please advise. saya...


10-07-2015, ftnjwnsrdn komen di Simple and Authentic Creamy Carbonara Spaghetti :
*SALAM SEMUA, SAYA T'SKIP SATU STEP, AFTER BEEF BACON, MULA MASAK, BOLEH MASUKKAN SUSU YE! TQ


10-07-2015, zulyanna komen di mee hong kong goreng basah:
Mana resipinya?


10-07-2015, zulyanna komen di ☺ Melting Moments Cookies ☺:
Senang dan sedap..terima kasih Sunkist ;)


09-07-2015, sitiraihana88 komen di ♥Chocolate Melting Moments Cookies™:
Assalammualaikum. Sya minta resepi nie... Terima kasih untuk resepi dan tips...


09-07-2015, sitiraihana88 komen di Chocolate chip cookies:
Assalammualaikum... Sya minta resepi nie.. Terima kasih utk resepi dan tips...


09-07-2015, Khairena Faiz komen di Bubur Putih Bubur Merah:
minta maaf bertanya, kita nak gunakan beras pulut atau beras nasi? saya tgk ada yg resipinya buat...


09-07-2015, luum22 komen di makaroni (baked maccaroni):
Astagfirullah alazim.... Mau tergelak pun ada... Mna bahan Dan cara buat nyerr niii


09-07-2015, luum22 komen di Ais Krim Vanila:
Hurmmm😓... Boleh bagi penjelasan yang terperinci tak? Tak faham betul...


09-07-2015, kak fida komen di ♥Otak-Otak Sardin™:
wa'alaikumussalam CgRu...member takkan tak kenal...heee...selamat berpose jugak ye...selamat mncu...


09-07-2015, kak fida komen di ♥Bangkit Susu™ :
wa'alaikumussalam sitiraihana..silakan..selamat mncuba... :)


07-07-2015, Resepi2011 komen di ♥Otak-Otak Sardin™:
Assalammualaikum kak kenal lagi saya lama tak bersiaran..erm mcam sedap je otak2 ni boleh cube tu...


07-07-2015, Resepi2011 komen di ♥Otak-Otak Sardin™:
Assalammualaikum kak kenal lagi saya lama tak bersiaran..erm mcam sedap je otak2 ni boleh cube tu...





Part of Dua Marhalah Sdn Bhd