Google+

« 1 2 3 ... 5758 Next » Senarai Komen

18-09-2014, itabob komen di Acar timun masak:
Yani, selalunya ita masak x bubuh cuka, x pe kan? Fobia ckit dgn cuka sebenarnya... Tiap x masak ...


18-09-2014, itabob komen di Talam Abuk-Abuk:
maaflah menyampuk kat cni... ita nak buat tapi leh x teman2 bgtau, sagu sepeket tu gaknya ada x 2...


17-09-2014, norshahirah komen di Karipap daging rangup:
Nk tnya.bhn tumbuk tu bwng bsr bwng mrh bwg ptih dgn halia je ke?ke semua skli dgn kulit kyu mnis...


16-09-2014, ayu:) komen di Deko Roll @ patern Swiss Roll:
waaaaaaaaaaah canteknya fubai guna silicon mat yg jual d internet ke? yg ada pattern untk buat s...


14-09-2014, makansini komen di Kerapu Masak Taucu:
kerapu masak taucu memang kegemaran saya kalau nasi panas-panas pasti terangkat punya.


14-09-2014, K18613 komen di chicken chop black pepper sauce:
tak paham click tak keluar resepi pu


14-09-2014, rose4ever komen di Tempura chicken nugget:
strange.......


12-09-2014, Razzizz komen di Kuih Talam Pandan:
Luna Dasilla,bila lapisan hijau dah masak carek permukaan ngan garfu jangan dalam2 sangat,baru tu...


11-09-2014, leenatajdeen komen di Ayam panggang yougurt sedap:
I should try this. tq


10-09-2014, nurul auni nasir komen di ayam masak hijau:
Dah buat.sng nak buat.sedap sgt2.tq share resepi.lpas ni boleh buat selalu.


10-09-2014, mamayatie_kitchen komen di ♥Kuih Lapis™:
assalam k.fida ..akk guna api mcmane ek ..slow,kuat ,sederhana?tq akk


09-09-2014, Jid Othman komen di Sandwish mayonis:
Lagi sedap kalau perahkan asam limau.Masukkan jugak bawang besar yang dipotong dadu dan cili padi...


08-09-2014, Razzizz komen di biskut bangkit cheese:
tq kongsi rsp simpan dulu nanti boleh cuba.


07-09-2014, vanilleeeffa komen di Dadih Homemade:
kak norrrr saya nk tanya hihi. sy dh bt tapi knp die macam x smooth, mksd sye bile scoop ngan sud...


07-09-2014, mamayatie_kitchen komen di Bendi Rangup:
mesti sedap ni ..nyum2


05-09-2014, dzashahira komen di Kek Gula Hangus:
kalau kukus kenapa tak jadi sarang? jadi mcm kek span ja/


04-09-2014, Mashitah94 komen di Kek Oren Moist Blend:
mama_nayli : suhu bergantung kpd oven masing2.. mashitah punye oven hnya 19 L ia cpt panas, jd gu...


04-09-2014, DrAyam komen di Kuih Makmur:
kalau kami di Johor dulu... isinye ialah kurma yang dah di lecek dah tu dibuat bulat-bulat di bal...


04-09-2014, DrAyam komen di Sup Tulang Kambing:
Apekabo sume... teman baru jadi ahli ni... pasai nak try sup kambing ler.. tkacih yg sudi beri...


04-09-2014, husnafarisha komen di KEK COKLAT KUKUS:
macam best jer,nak try la,anak2 mesti suka





Part of Dua Marhalah Sdn Bhd